19 octombrie 2017

Oameni

Povestea de dragoste comună dintre oameni și locul în care trăiesc reprezintă una dintre cele mai importante influențe în viața fiecăruia dintre noi. Această conexiune trebuie înțeleasă în termenii unei ”relații”, o relație ce deschide noi posibilități de dezvoltare socială și economică a orașelor prin aportul de motivare al locuitorilor săi.

În ciuda faptului că frecvent scara și complexitatea orașului din care facem parte ne poate slăbi încrederea că îl putem influența și chiar dorința de a o face, în această poveste fiecare dintre noi este responsabil de bunăstarea și sănătatea lui, acestea răsfrângându-se direct asupra bunăstării și sănătății noastre.

Programul Upgrade My City își va provoca publicul să afle care este sau care poate fi contribuția noastră, ca individ sau ca grup, la bunăstarea orașului, dar și care sunt efectele stării acestui organism asupra noastră și ce potențial de dezvoltare are orașul din care facem parte.

Vă invităm!

Septembrie – Octombrie 2017

Inițierea programului prin identificarea partenerilor și organizarea a 4 dezbateri publice, pe cele 4 secțiuni tematice, cu intenția de a identifica potențialul latent și proiectele importante pentru evoluţia oraşului.

Ne inspirăm

4 Noiembrie 2017

Sala Multifuncțională a Consiliului Județean Timiș

Ne aflăm aici pentru a ne conecta, pentru a învăța unii de la alți, pentru a ne implica, dar mai ales pentru a ne inspira! Vorbitori de scară mondială, sau importanți în plan local și național, au misiunea de a pune în context potențialul implicării fiecăruia dintre noi și de a ne ajuta să obținem o imagine mai bună asupra viitorului orașelor în care trăim!

Program – 4 Noiembrie

Speakeri

 • null

  Mihaela Vețan

  Lucrează în domeniul incluziunii sociale și al economiei sociale din 2004

 • null

  Cristi Borcan

  Preocupat de dinamica culturii urbane şi de dispariţia importanţei spaţiilor publice, în cadrul studioBASAR iniţiază şi dezvoltă acţiuni şi proiecte în spaţiul public

 • null

  David Kaspar

  Este manager cultural, principalul său interes fiind modul în care cultura afectează viața otidiană în oraș

Ne pregătim

Noiembrie 2017

Pregatirea echipelor de implementare prin dezvoltarea de competente specifice antreprenoriatului social, cu scopul de a maximiza impactul rezultatelor generate.

09 Noiembrie – Formare 1 16 Noiembrie – Formare 2 23 Noiembrie – Formare 3 30 Noiembrie – Formare 4

Acționăm

Decembrie 2017 – Aprilie 2018

Implementarea proiectelor care primesc susținerea partenerilor, cu focus pe rezultate măsurabile și impact observabil

Ne conectăm

Aprilie 2018

Pitching-ul proiectelor cu intenția de a identifica partenerii din administrația publică, sectorul privat, mediul academic și societatea civilă, care pot susține evoluția sustenabilă a soluțiilor propuse.

Sărbătorim

Aprilie 2018

Rezultatele sunt celebrate!

Contribuim

Mai 2018

Progresul este posibil prin învățare continuă, iar misiunea programului este de a susține evoluția orașelor românești, intenție care se poate materializa prin sharing-ul celor învățate de fiecare oraș în parte.