19 octombrie 2017

Despre noi

Ce este Upgrade My City?

Aflat la cea de-a treia ediție, Upgrade My City este programul prin care identificăm, promovăm şi implementăm ideile care pot îmbunătăţi calitatea vieţii în oraş, prin implicarea la scară largă a societăţii civile, companiilor, universităţilor şi administraţiei publice. În același timp, Upgrade My City are o importantă componentă de dialog, dezbatere și interacțiune, acești pași fiind primii propuși pentru implementarea obiectivelor de mai sus.

Care sunt principiile programului?

Misiunea Upgrade My City este să inspire orașele să își găseascăpropriul drum către conștientizare și asumare a propriului progres. Similar cu evoluția oamenilor și organizațiilor, orașele inteligente investesc în dezvoltarea propriilor capabilități.

Principiile pe care construim întregul program sunt Conștientizare, Asumare, Colaborare, Progres.

Care sunt obiectivele Upgrade My City?

Comunitate

Dezvoltăm o rețea de parteneri individuali și organizaționali, cu similaritate în atitudine și complementaritate în competențe, care își asumăprogresul orașului.

Conștientizare

Identificăm provocările orașului și oportunitățile de soluționare.

Proces

Ne asumăm construirea unui proces prin care comunitatea conștientizează provocările și potențialul de soluționare, formează echipe multidisciplinare, proiectează și implementează soluții.

Rezultate

Implementăm proiecte concrete, care evoluează în mod măsurabil și raman în atenția noastră.

Sustenabilitate

Atragem resursele necesare conștientizării, identificării soluțiilor, construirii de parteneriate și implementării.

FAQ

Upgrade My City

edițiile 2016, 2017

În edițiile anterioare, Upgrade My City a avut un succes consistent, atât prin numărul de participanți la evenimentul în sine, cât și din perspectiva numărului de proiecte implementate, adică prin prisma rezultatelor concrete în direcția îmbunătățirii calității vieții în Timișoara.

0
organizații partenere
0
speakeri
0
apariții TV
0
participanți
0
proiecte implementate
0
întâlniri de lucru pe proiecte
0
evenimente
0
followers Social Media